Rennet

Rennet

N3-Norefjellrennet arrangeres lørdag 18.februar 2017 .

N3-Norefjellrennet er et arrangement for alle. Vi har et sterkt fokus på kvaliteten av løypene  slik at eliteutøverne setter pris på konkurransen.  Samtidig har det vært et fokusområde at løypeprofilen ikke skal være for ekstrem, så vi fortsetter med samme løyper som i fjor. Vi  fikk   skryt for løypene i fjor, og her er det allerede nok snø, og vi snakker 14.  november ! Det er viktig for oss at også mosjonister, vennegjenger og hyttefolk føler seg hjemme på arrangementet. Vi har trimklasser på alle distansene der man går uten tidtaking.

Hovedløypa vil bli på 40km  som før, den  går nå ikke opp i høyfjellet. Vi fortsetter med 22 km som før, familietrimløypa på 5 km km som før og Barnas skirenn som før. Mer info om løypene finner du her.

Norefjell Ski & Spa er arena for start og mål til rennet, og har også en rekke fasiliteter og tilbud for både deltakere og tilskuere. Det er god stemning på arenaen med sitteplasser, speaker og servering ute (om været tillater det).

N3-Norefjellrennet er arrangementet der du kan få deg  en tøff konkurranse eller en flott trimtur i fjellet. Bruk søndagen i alpinbakken, langrennsløypene, klatreveggen eller ta en avslappende dag spa. Perfekt for både familie, vennegjenger og bedrifter. Meld deg på i dag!

Om du ønsker deg en real utfordring melder du deg på N3-Norefjelltrippelen. Her inngår lang løype på alle våre tre arrangementer; N3-Norefjellrennet, N3-Norefjellrittet og N3-Norefjellmarsjen/løpet.

Flere artikler