Rennet

Rennet

N3-Norefjellrennet arrangeres lørdag 20.februar 2016 i ny og mildere hovedløype.

N3-Norefjellrennet er et arrangement for alle. Vi har et sterkt fokus på kvaliteten av løypene blir slik at eliteutøverne setter pris på konkurransen.  Samtidig har det vært et fokusområde at løypeprofilen ikke skal være for ekstrem. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det har vært litt for tøff løype opp i høyfjellet, og dette har vi i år gjort noe med. Det er viktig for oss at også mosjonister, vennegjenger og hyttefolk føler seg hjemme på arrangementet. Vi har trimklasser på alle distansene der man går uten tidtaking.

Hovedløypa vil bli på samme lengde som før, men vil nå ikke gå opp i høyfjellet. Vi fortsetter med 22 km som før, familietrimløypa på 5 km som før og Barnas skirenn som før. Løypene er på henholdsvis 40 km, 22 km og  familietrimløype på 5 km. Mer info om løypene finner du her.

 

Quality Spa & Resort Norefjell er arena for start og mål til rennet, og har også en rekke fasiliteter og tilbud for både deltakere og tilskuere. Det er god stemning på arenaen med sitteplasser, speaker og servering.

N3-Norefjellrennet er arrangementet der du kan inkludere konkurranse og seeding til birken i vinterferien (1. helg i uke 8) på fjellet. Bruk søndagen i alpinbakken, langrennsløypene, klatreveggen eller ta en avslappende dag spa. Perfekt for både familie, vennegjenger og bedrifter. Meld deg på i dag!

Om du ønsker deg en real utfordring melder du deg på N3-Norefjelltrippelen. Her inngår lang løype på alle våre tre arrangementer; N3-Norefjellrennet, N3-Norefjellrittet og N3-Norefjellmarsjen/løpet.

Flere artikler