ikon_marsj

Om N3

Historie – Om Rennet

N3 – Norefjelltrippel-konseptet –  ble startet høsten 2009. Vi ville gjøre noe som kunne bidra til å sette Norefjell tilbake på kartet.

Det første arrangementet, N3-Norefjellrennet ble avholdt allerede 10. april 2010 med deltakelse av noen av de mest kjente eliteløperne, 3. juli 2010 fulgte N3- Norefjellrittet, 4. september 2010 ble den tradisjonsbundne Norefjellmarsjen avholdt.  Den er nå flettet inn i konseptet og døpt om til N3-Norefjellmarsjen.

Et ekte Norefjellkonsept      

N3 var opprinnelig et samarbeid mellom det lokale idrettslaget Krødsherad IL og  Norefjell Arena, der idrettslaget var eier av konseptets sportslige arrangementer. Våren 2013 trakk Norefjell Arena seg ut av N3-konseptet, og Krødsherad IL ble fullverdig arrangør av N3.

Hva skal N3 være, og for hvem?

Konseptet skal gi valgmuligheter og alternativer til alle gjennom løypetilbud som hel og kort distanse, i tillegg til aktiviteter for barn. N3 har også et tett samarbeid med Quality Spa Resort Norefjell som i tillegg til å være arena for start og mål har en rekke fasiliteter for både unge, gamle, deltakere og pårørende.

Lang distanse

Her skal deltagerne oppleve at den mest komplette skiløper, terrengsyklist eller terrengløper vinner. Løypevalg og bruk av det unike terrenget på Norefjell gir deltagerne en utfordring man ikke finner andre steder. Løypene anbefales for de barskeste og godt trente. Se detaljert løypebeskrivelse.

Kort distanse

Kort distanse er integrert i hovedløypene og byr dermed på noen av de samme trasene som lang løype. Den korte løypen er egnet for de som mener lang løype blir for tøff, men likevel vil  prøve sine krefter og nyte fjellet.

N3 er mye mer enn opplevelsene du får fra start til mål

Rammene rundt N3 er noe av det som gjør arrangementet så unikt. Med Nord- Europas største hotell, egen velværeavdeling og flere restauranter og barer kan N3 være en opplevelse også utenfor løypene.  Stedet er perfekt for småbarnsfamilier så vel som vennegjenger og par.

Det er alltid afterski/bike/go med grilling,  gode tilbud og masse hyggelige likesinnede.

N3-Norefjelltrippelen – delta, kos deg og hjelp oss sette Norefjell tilbake på kartet!

 

Flere artikler